Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Amenzile din România au ajuns pe Fox News – Cronicarul

Amenzile din România au ajuns pe Fox News

Sub titlul România face milioane de dolari din amenzile de coronavirus, Fox News arată într-o știre că românii sunt obligați să completeze o declarație pe proprie răspundere, dacă ies din casă, în care să specifice motivul deplasării. Dacă sunt prinși fără declarație, sunt amendați, iar valoarea amenzilor nu este simbolică, variind între 450$ și 4.500$.

Deși sunt extrem de piperate, poliția română a aplicat 200.000 de amenzi pentru încălcarea carantinei în perioada 24 martie -19 aprilie, suma totală a acestora fiind de 85 de milioane de dolari.

Ca exemplu este prezentat cazul primarului sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, care a primit o amendă de 2.200$ pentru că se plimba cu bicicleta într-un parc închis publicului din cauza carantinei.

În articol mai sunt prezentate o parte din declarațiile lui Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, care spune că românii sunt foarte creativi când e vorba de fentarea carantineim amintind faptul că un cetățean a fost surprins plimbându-se pe stradă cu un peștișor într-o pungă sau altul surprins alături de pisica sa la volanul autotorismului la 30 de km distanță de domiciliu. Ambii au declarat că și-au scos animalele de companie la plimbare.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";