Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
De ce minte China? – Cronicarul

De ce minte China?

Este limpede pentru oricine că numărul de decese și infectări raportate de China este fals. Asta au descoperit și agenții secreți care au privit probabil graficul online, apoi au făcut un raport clasificat și l-au expediat la Casa Alba, potrivit surselor Blomberg. Nu poți avea 3300 de morți, când ai băgat în carantină un oraș cu 11 milioane de locuitori, iar cinci milioane au plecat prin țară și în lume în decembrie-ianuarie, chiar din focarul COVID-19. De ce minte? Asta e întrebarea la care înceacă să răspundă firma de avocatură Freedom Watch, care a acționat China în judecată, dar și mai mulți oficiali. Avocații americani acuză că a fost folosită o armă biologică, interzisă din 1925, motiv pentru care China și oficialii trebuie să plătească 20 de trilioane de dolari, ca despăgubiri.

Chiar dacă nu există un punct de vedere al oficialilor americani pe acest subiect, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din China a afirmat că sunt afirmații nerușinate și că SUA ar trebui să se concentreze pe protejarea populației, citează Hotnews.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";