Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Fiul lui Oprea joacă poliția pe degete – Cronicarul

Fiul lui Oprea joacă poliția pe degete

VIDEO Poate nu toată poliția, dar un echipaj a mers ca dresat la vecina fiului generalului (r) Gabriel Oprea pentru a fotografia mașina în vederea sancționarii proprietarei.

Mihaela Nunweiller a filmat momentul și le-a explicat agenților că e locul ei de parcare plătit, lucru care poate fi dovedit. În tot acest timp, odrasla fostului ministru stătea cu fundul pe mașina poliției și fuma. Până la terminarea filmării, agenții i-au lăsat amenda, pe care o aveți în imagine.

Ea mi-a declarata că va contesta amenda, dar după audierea de la Poliție. Între timp, Cancan a luat de bune toate delațiunile lui Oprea jr și a scris un articol despre povestea locului de parcare. Mai mult, pe așa-zis surse, tabloidul susține că o persoană ar fi povestit că Mihaela și sora ei s-ar fi bătut pe un tablou, iar sora are dunga roșie pe buletin. Detalii pentru care surorile Nunweiller vor acționa gazeta în judecată.

 

Lasă un comentariu