Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
În lupta cu Covid-19, în Republica Moldova se fac morminte – Cronicarul

În lupta cu Covid-19, în Republica Moldova se fac morminte

Autoritățile din Republica Moldova luptă cu cinism împotriva coronavirusului: sapă gropi pentru potențiale victime ale Covid-19. Jurnalistul Vitalie Cojocari scrie ce se întâmplă acum în Chișinău, oraș care se pregătește de carantină.

Din păcate, situația din Republica Moldova începe să fie dramatică. Câțiva medici au murit după ce s-au infectat în spitale. Numărul îmbolnăviților este de aproape o mie și sunt 21 de persoane moarte. Jurnaliștii, opoziția și societatea civilă din Republica Moldova critică modul în care au acționat autoritățile până acum, în special faptul că nu au fost efectuate suficiente testări, dar și lipsa de transparență.

Fostul primar Dorin Chirtoacă a făcut un live din locul unde fuseseră săpate 200 de gropi iar în prim planul fotografiei e mormantul unui medic răpus de virusul chinezesc. Pe Ziarul de Gardă găsiți și cronologia virusului în Republica Moldova.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";