Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Interlopii au vrut să ucidă un ziarist – Cronicarul

Interlopii au vrut să ucidă un ziarist

Interlopii aveau și pistolul cu care să execute crima la comandă, dar DIICOT a intrat pe fir, iar cei implicați în caz au fost trimiși în judecată. Jurnalistul Dragoș Bota (editor șef la pressalert.ro) a publicat mai multe articole care arătau legăturile dintre lumea interlopă și Primăria Timișoarei. Lista dezvăluirilor o găsiți aici. Un prim semn că infractorii nu se joacă a fost în 2018, când mașina gazetarului a fost incendiată. Primarul Nicolae Robu a spus că nu există lumea interlopă în oraș și că-s fabulațiile unui cetățean despre care nici nu știe dacă este jurnalist. Asta în situația în care site-ul Press Alert a organizat recent o nouă gală aniversară la un deceniu de la lansare.

După comunicatul DIICOT, Dragoș Bota a declarat: Voi continua să-mi fac meseria de jurnalist și să dezvălui acest cancer al crimei organizate și corupției care a transformat frumosul oraș al florilor în Mica Sicilie a României. Pentru că oamenii din cetate trebuie să știe ce se întâmplă. Asta este datoria mea ca ziarist: să le spun adevărul. Și asta nu voi negocia niciodată.

Notă. Liderul interlop care a pus la cale asasinarea e reținut în două dosare: unul de trafic de persoane și altul de droguri. Are în total șase dosare, dintre care unul de ucidere din culpă, după ce a omorât o bătrânică, femeie care a avut ghinionul să traverseze prin spatele mașinii lui, pe care el o conducea sub influența drogurilor.
Foto: pagina personală a jurnalistului

Lasă un comentariu