Ion Cristoiu s-a dus…

O veste tristă a zdruncinat lumea presei în Săptămâna Mare. Maestrul găinii ce naște pui vii și-al schimbării de direcție politică, Ion Cristoiu s-a dus într-o lume mai bună, respectiv să scrie pentru Adrian Sârbu, părăsind iar Evz. O zice patronul Dan Andronic bulinei, care a fost suprins de decizia celui de la care a învățat multe.

Trecând peste impolitețea de a mă face drogat, o mitocănie între noi fie vorba, dar este stilul dumneavoastră de a rupe punțile iremediabil, vreau să vă spun că am dreptul la opinie și nu cred că-mi puteți spune ce trebuie să spun în emisiuni. Este părerea mea și nu puteți să mi-o cenzurați sau să condiționați în vreun fel colaborarea noastră. Eu nu am condiționat-o niciodată. Ba chiar dimpotrivă, am acceptat toate cererile dvs, chiar dacă erau împotriva intereselor mele. Vă urez succes în colaborarea cu Adrian Sârbu&Co”, scrie Andronic într-un editorial.

Dacă doriți să vizionați primele 6 minute de supărare ale lui Cristoiu, vă invit să dați play. Sper că nu v-ați speriat că a murit, dar am pus și un titlu după modelul ziarului pe care l-a fondat, iar acum continuă același joc infantil.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: