Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Lagărul lui Streinu-Cercel – Cronicarul

Lagărul lui Streinu-Cercel

Cercel vrea să facă din România un lagăr de exterminare pentru bătrîni. Dar nici celor mai tineri nu le va fi mai ușor. În batjocură, și-a botezat planul dement ”Vacanța mare”.

Cine e Cercel? Unul dintre ”specialiștii” care le dau azimutul politicienilor de la putere în această criză.

Ce-l recomandă? Păi, întîi de toate un pronostic înfiorător, dar tot atît de științific fundamentat ca jocul la loto. ”Vor fi două milioane de morți”, a zis el, în timpul epidemiei de gripă aviară. N-a fost, din fericire, nici unul.

Apoi, o opinie medicală la fel de hazardată, lansată la începutul acestei crize. ”Acest virus este de zece ori mai slab decît cel care provoacă gripa”. Vedem azi cît adevăr conține. Sau poate chiar așa stau lucrurile, iar blocarea țării s-a făcut din alte pricini?

Ei, acum, Streinu-Cercel vrea să ne trimită în detenție la domiciliu pentru trei luni. Cei de pînă în 65 de ani vor mai avea niște ore de mișcare pe stradă, cu bilet de voie de la poliție, dar cei de peste 65 vor fi sechestrați în propriile case și, dacă fac nazuri, vor fi duși ”în locuri speciale de carantinare”.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a scăpat porumbelul „gîndit” de Cercel, într-un interviu video. Și-apoi s-a speriat de vîlva creată. Au retractat. Dar nu e prima oară cînd autoritățile lansează baloane de încercare, ca să vadă reacția cetățenilor. Și nu e prima oară nici cînd neagă ceva, pentru ca apoi să pună în practică. La fel a fost și cu prima ordonanță militară.

Liberalii chiar n-au în rîndurile lor, sau nu pot identifica între personalitățile neînregimentate, cîțiva oameni de calitate, care să ocupe funcții atît de importante în stat?

4 comentarii la „Lagărul lui Streinu-Cercel”

  1. In proiectele eugenice ale NOM manifestate prin OMS de reducere a populatiei planetei cu 95% prin toate metodele „medicale” si „preventie” – vaccinuri -ce au acelasi continut si manifestare ca arma biologica bioterorism – acest „lider” este cu state vechi sponsorizat Big Farma sa distruga romanii . Studiati de cati ani este sponsorizat de Big Farma si aoleu milioane de morti – gripa aviara – H1N1- US Patent 8835624, ce a distrus fermele romanesti si gospodaria taraneasca, exclus fermele straine care le-a ocolit si am devenit importatori de carne de pasare .Vai sa se vaccineze populatia ca au fost si atunci ca oricand morti din cauze multiple sau firesti – dar de gripa aviara conform spaime media. Apoi gripa porcina – Swine Flu- US Patent CA 2741523 A1, ce a fost spaima in media si distruse numai fermele romanesti si micul producator roman. Vai se moare milioane si tot cateva sute firesti din comorbiditati . Acum marea pandemie cu oameni si abuzuri de dictatura militara si farma in exces, ordin al psihopatului criminal Bill Gates si ong-urile sale- producatorul acestor US Patent bioterorism, afectand poporul roman ca existenta – Coronavirus – US Patent 10130701. Acelasi agent de vanzari si influenta OMS – sa ne vaccinam cobai – nu sclavi , desi mortalitatea post vaccinare este maximala, scrie in prospecte raportat la continut, ca sunt extrem de nocive. De ce nu facem toti chimioterapie si la fel se moare sigur, ca e comisionul mai mare pentru agentii de vanzari ? Cine conduce acest stat sau acest lagar de exterminare romani – oameni si e lasat ? Acesta este mandatul pressedintelui – steril /strain si grupului tehnic – toti straini sau agenti straini sponsorizati de Big Farma – sa ne distruga ca popor – cobai si noi acceptam ? Vedeti pe site-uri sponsorizarile primite de 30 de ani si faptele acestui Streinu – Cercel. mortalitatea pacientilor sai . Cititi cu atentie deciziile antiumane /injuste /abuzive si consecintele. Timpul ne-a aratat realitatile si faptele acestor inalti tradatori cu mandat de la OMS.

    Răspunde
  2. Demisia cat mai urgenta mareuli Strein Cercel
    Esti un Monstru .
    Propun sa i se retraga toate drepturile si titulaturle obtinute pana in prezent de cei ce au competenta din varful piramidei al Ministerului Sanatati

    Răspunde

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";