Laureat Nobel în medicină: Covid 19 este un virus creat în laborator

Dr. Luc Montagnier este cel ce a descoperit virusul HIV în 1983 iar în anul 2008 a primit premiul Nobel în medicină pentru activitatea sa în domeniul HIV/SIDA.

Acum câteva zile acesta a fost intervievat de Dr Jean-François Lemoine pentru podcastul său de specialitate: De ce doctore?.

În cursul interviului, Dr. Luc Montagnier a declarat că, după ce a studiat alături de colegul său, bio-matematicianul Jean-Claude Perez, genomul noului virus, au ajuns la concluzia că  SARS-CoV-2 este un virus creat în laborator și scăpat accidental în lumea largă în ultimul trimestru al anului 2019. În continuare a mai declarat că nu sunt singurii care au ajuns la această concluzie. Conform domniei sale, un grup de cercetători din India au ajuns la aceleași concluzii după ce au analizat noul virus și au observat că genomul său conține secvențele unui alt virus, mai exact al virusului HIV, dar că au fost forțați să-și retragă studiul în urma presiunilor.

În urma acestor afirmații, dr. Lemoine l-a întrebat  dacă noul coronavirus nu ar putea proveni de la un pacient infectat cu HIV.

Nu”, a răspuns dr. Luc Montagnier, „pentru a insera o secvență HIV în genomul unui virus sunt necesare instrumente moleculare și acest lucru e posibil doar într-un laborator”.

Potrivit laureatului premiului Nobel pentru Medicină din 2008, o explicație plauzibilă ar fi un accident în laboratorul din Wuhan. El a mai adăugat că probabil cercetătorii chinezi erau în căutarea unui vaccin împotriva SIDA.

În orice caz, această teză susținută de profesorul Luc Montagnier are și o turnură pozitivă. Potrivit acestuia, elementele modificate ale virusului sunt eliminate pe măsură ce se răspândește:

Natura nu acceptă niciun fel de modificări la nivel molecular, va elimina aceste modificări nefirești și, chiar dacă nu se va face nimic, lucrurile se vor îmbunătăți, dar, din păcate, după multe decese.

Dr. Luc Montagnier a adăugat că, cu ajutorul undelor interferente, s-ar putea elimina aceste secvențe și, ca urmare, s-ar putea opri pandemia. La final, acesta a declarat că adevărul va ieși oricum la iveală și că ar fi mai bine ca autoritățile chineze să recunoască ce s-a întamplat.

Sursa: Gilmore Health News

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: