Mandachi a strâns 768.000 de euro pentru Crucea Roșie

Ambițios, Ștefan Mandachi #șîeu a pornit pe 25 martie o campanie inedită pentru a strânge din donații trei milioane de euro. Bani care vor fi virați integral către Crucea Roșie Suceava. El nu-i cere fără să ofere ceva în schimb, ci centimetri din singurul metru de autostradă construit în Moldova. Tot de el. Și azi la trei dimineața avea 768.000 de euro în cont. Românii pot și sunt generoși, ceea ce e minunat.  Mai e puțin pentru a ajuta salvatorii să ne salveze.

Mâine depun cerere la BCR să ne lase toate comisioanele bancare în contul campaniei www.1cm.ro. Adică să lasă comisioanele către Suceava. ATENȚIUNE ATENȚIUNEEEEEE!!! Noi nu oprim niciun cent, nicio para, niciun bănuț, niciun miligram sau firicel de bani pentru marketing. TOTUL (și când zic totul se poate verifica prin extrase bancare) SE DUCE LA CRUCEA ROȘIE SUCEAVA. Toată munca și banii pe care-i pompez eu în campania asta și cu care-mi plătesc oamenii, sunt DIN BANII MEI!!!!!!!!!!!!!!!! Deci în contul Crucea Roșie intră 101% toți banii pe care-i donați. Restul, zi de zi, EU ACHIT TOTUL, eu sponsorizez cu centimetri din portofelul meu totul.

Tot Ștefan Mandachi a pus la dispoziție hotelul său de patru stele cadrelor medicale, dar le-a oferit și mâncare în regim de catering.

Notă:  Pentru că-mi plac oamenii care fac, am pus  banner spre site-ul unde se donează. Desigur, e în loc de a cumpăra centimetri.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: