Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Nebunie! Doctor internat după un test fals de Covid – Cronicarul

Nebunie! Doctor internat după un test fals de Covid

Ceea ce se întâmplă la Iași este absolut halucinant. Un doctor oncolog a fost internat în spital în baza unui test fals, potrivit căruia ar fi fost infectat. Continuarea anchetei.

Libertatea începe publicarea unui alt caz de la același spital de Boli Infecțioase, în care un medic oncolog din Iași a fost testat pozitiv, apoi, deși era asimptomatic, nu i s-a mai făcut nici un test vreme de 12 zile. Când testul a venit negativ, prof dr. Lucian Miron s-a externat și a avut curiozitatea să-și facă, apoi, mai multe teste, inclusiv unul plasmatic cantitativ. ”Testul arată că nu am avut niciodată COVID-19”, a spus el și a pus la dispoziția publicului analiza.

”Acuzația pe care o aduc medicilor este de malpraxis. Soțul meu este diabetic, are astm, era imposibil să nu aibă simptome și a intrat în contact cu mine, un pacient imunodeprimat și trebuia să am și eu simptome. Doctorii erau obligați ca după primul test să ne retesteze la 24 sau 48 de ore. Nici unul n-am mai avut simptome”. ”Manager la Infecțioase în Iași este Carmen Dorobăț, cea cu condamnarea penală definitivă că a luat mită de la studenți. Cum să fii pusă manager după ce justiția a decis că ai luat mită? Vă spun eu cum: Dorobăț e foarte apreciată de Streinu-Cercel. De asta vă zic: hidra e prea mare ca s-o afle oamenii. Hidra e pe toate televizoarele”

Lasă un comentariu