Revista presei: Paris Hilton topless, tenismenă nud, Trump și falimentul SUA…

NYPost: Un spaniol a furat dintr-un depozit două milioane de măști și le-a vândut în Portugalia.

NYPost: Fosta tenismenă Ashley Harkleroad (34 de ani) a pozat goală pentru a salva banii de haine. Pe când era în activitatea sportivă a pozat în Playboy. Acum e mamă a doi copii.

Zerohedge: Cozi de sute de mașini în Cleveland, Pittsburgh și Phoenix, unde americanii vin să primească de mâncare la banca de alimente. Culmea, în mașini scumpe.

Dailymail: Paris Hilton a pozat topless. Bine, nu chiar. Dar asta vinde în titlu. Vedeți galeria foto de la final.

Dailymail: Soții Harry și Megan au anunțat lansarea unei fundații, Archwell Foundation, dar n-au înregistrat domeniul pe internet înainte (archwellfoundation.com), așa că băieții deștepți l-au cumpărat, iar acum redirecționează spre un clip video pe Youtube al lui Kanye West intitulat sugestiv „Gold Digger”.

New York Times: Ultraortodoșii evrei nu vor să accepte distanțarea, iar asta e un motiv serios de dezbatere, pentru că riscă să se infecteze și să îmbolnăvească alți oameni.

Politico: Administrația americană ia în calcul crearea unei baze de date a celor infectați cu noua gripă chinezească.

Townhall: Toți președinții americani de la Bill Clinton și pâna la Trump au tras un semnal de alarmă în timpul campaniei electorale în legătură cu datoria externă uriașă a SUA. Odată ajunși în funcție au uitat, așa s-a ajuns ca SUA să aibă o datorie externă de 24 de trilioane de dolari. Să urmeze falimentul Americii?

Dailymail: Cozi de sute de persoane la direcțiile de șomaj în Florida.

Dailymail: Retailerii americani anunță concedierea a peste un milion de angajați.

În zona orașului Seattle, statul Washington, se fac anunțuri comunitare în legătura cu noua gripă chinezească inclusiv în limba română.

NOTĂ Ziarele de limbă engleză abordează probleme serioase, dar și mondene, pentru a atrage trafic. Ziarele românești preaiu știrile din același motiv, dar le citiți peste minim o zi, dar de obicei două.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: