Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Scenariul apocaliptic german: trei ani de chin – Cronicarul

Scenariul apocaliptic german: trei ani de chin

Pandemia nu se va termina la vară și nici la anul, ci peste trei ani, așa au scris în peste 30 de pagini oamenii de știință germani de la BBK (Biroul Federal de Protecția Civilă și Asistență la Dezastre). Virusul va suferi mutații după primul an, apoi vor urma încă două valuri, care vor zdruncina sistemul de sănătate. Criza va ucide 7,5 milioane de persoane doar în Germania, mai scrie în raport. Specialiștii au făcut acest scenariu acum șapte ani, dar nimeni n-a fost să-l ia în serios, susțin tot ei. Nici măcar presa. Continuarea cu detalii o găsiți într-un articol pe care l-am scris pentru Libertatea.

2 comentarii la „Scenariul apocaliptic german: trei ani de chin”

  1. Se poate ca virusul sa sufete mutații, dar asta se intampla anual cu virusul gripal. La cât imi dau eu seama, daca ai luat o dată coronavirus, organismul va dezvolta o anumită imunitate, iar tulpinile viitoare nu te vor mai afecta atât de tare.

    Răspunde
    • Din informatiile citite si discutate, acest virus scade capacitatea plamanilor cu 20-30%. Sunt analizez facute dupa vindecare. A doua oara poate fi fatal.

      Răspunde

Lasă un comentariu