Senatoare îngrijorată: cine-mi spală geamurile?

Dacă n-ar fi fost vigilent bloggerul Vis Urât , nici că aflam că există o senatoare cu numele Carmen Eleonora Hărău. Noroc cu el că a scris câte griji poate avea un ales în această pandemie, mai ales în Săptămâna Patimilor: „Un milion de șomeri, urmează o criză de ne va lua dracu’, dar baroneasă de Hunedoara se plânge că nu mai are menajeră și trebuie să-și spele singură geamurile la vilă„.

Și-a făcut curaj însă pentru a se descurca singură, iar peste două sute de admiratori au apreciat asta, chiar cu inimioare. Bănuiesc că sunt și alți aleși în situații delicate ca distinsa doamnă din Hunedoara. Vă rog nu-i lăsați să se chinuie. Poate-i ajutăm cu un share.

Textul senatoarei

Intrăm în Săptămâna Patimilor, timp de curățenie în case, în grădini și în suflete.
Facebook mă întreabă la ce mă gândesc și, recunosc cu umilință, nu reușesc să am acum vreun gând pios… Mă gândesc cu îngrijorare că n-am mai spălat demult ferestre.
Și nici nu-mi trece prin cap ca, din cauză de Covid și de distanțare socială, să ne prindă Sfânta Sărbătoare cu casa mai puțin curată ca atunci când trebăluiește pe aici doamna Monica.
Așa că, înainte de a trece la treabă, mi-am început ziua evaluând situația…Uaaau! Ce mari sunt! 😳😂

Să fim optimiști, prieteni, să trăim și să fim sănătoși!❤️
#StămAcasa !

Foto: pagina  personală Hărău

Un comentariu la „Senatoare îngrijorată: cine-mi spală geamurile?”

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: