Sursa pandemiei de gripă chinezească: Laboratorul de Cercetări Biologice din Wuhan, China

Adevărul iese până la urmă la iveală. Conform serviciilor de informații americane, devine din ce în ce mai clar că vina exclusivă pentru pandemia de gripă chinezească care a cuprins globul este a Chinei comuniste.

Devine aproape o certitudine faptul că pacientul zero nu este un biet vânzător din piața de animale vii din Wuhan, așa cum vrea China să credem, ci un angajat al Laboratorului de Cercetări Biologice din aceeași localitate. Inițial autoritățile comuniste chineze au încercat mușamalizarea cazului, timp în care au ascuns detaliile și au suprimat orice voce care a avut curajul de a trage semnalul de alarmă.

În momentul în care lucrurile le-au scăpat de sub control și au fost nevoiți să admită faptul că se luptă cu o epidemie de gripă nouă, a intrat în scena OMS (Organizația Mondială a Sănătății) care a devenit o portavoce a Chinei în loc să fie o voce a comunității internaționale. Așa că  rapoartele inițiale ale OMS au fost extrem de liniștitoare: „Nu trebuie să vă faceți probleme„, „Virusul nu se transmite de la om la om„, „Nu este foarte contagios” și alte asemenea povești șoptite la ureche de China comunistă. Comunitatea internațională le-a dat crezare, viața a continuat în mod obișnuit, lumea a călătorit nestingherită iar virusul s-a răspândit pe tot globul.

Așa s-a ajuns la situația actuală în care omenirea se confruntă cu pandemia de gripă chinezească.

Mulțumiri profunde tovarășului Xi Jinping, secretarul general al Partidului Comunist din China!

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: