Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Tragedia mondială pe care o trăim are un singur vinovat, China comunistă – Cronicarul

Tragedia mondială pe care o trăim are un singur vinovat, China comunistă

Un material apărut în cotidianul american The New York Times detaliază dimensiunile catastrofei economice care se desfășoară sub ochii noștri în agricultură.

  • Asociația lăptarilor din America estimează că-n fiecare zi fermierii americani sunt forțați să arunce peste 14 milioane de litri de lapte la canal.
  • Reprezentanții unei ferme de păsări rămasă fără piață de desfacere au declarat că sunt nevoiți să distrugă 750.000 de ouă săptămânal.
  • Un fermier din statul Idaho a trebuit să îngroape peste 450.000 de kilograme de ceapă. Fermierii din Florida și Georgia, care aprovizionau statele de pe Coasta de Est a SUA, au fost forțați să are câmpurile neculese și să le replanteze în speranța că vor avea mai mult succes cu următoarea recoltă.
  • În trei săptămâni, aproape 17 milioane de americani și-au pierdut locul de muncă, iar cei mai mulți au aplicat pentru obținerea ajutorului de șomaj.

Cu siguranță că același lucru se întâmplă peste tot în lumea asta și în toate industriile din cauza pandemiei de gripă chinezească (n.r refuz sa-i spun Covid, așa cum o numesc oficialitățile). E clar gripă chinezească și așa ar trebui numită, iar China comunistă ar trebui trasă la răspundere. Fiecare țară ar trebui să facă o situație a pierderilor umane și materiale, fiecare familie, care acum stă la mila statului, ar trebui să facă o situație a pierderilor suferite, toate aceste pierderi ar trebui cumulate și facturate Chinei. Pentru că toată suferința asta planetară este din cauza Chinei și a sistemului comunist care (oare pentru a câta oară?) își arată limitele. Dacă China nu ar fi încercat să mușamalizeze și să-i aducă la tăcere pe cei ce au tras alarma inițial, nu s-ar fi ajuns la situația actuală. Într-o țară democratică focarul inițial ar fi fost stins rapid și totul ar fi revenit la normal.

Toate victimele actualei pandemii de gripă chinezească trebuie adăugate sutelor de milioane de victime ale comunismului, de la Lenin și Stalin încoace.

Sursa foto: The New York Times

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";