Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Ungurul, umorul negru și discriminarea romilor – Cronicarul

Ungurul, umorul negru și discriminarea romilor

Aștept cu mare interes ca șeful CNCD, Asztalos Csaba, să-mi dea amendă pentru că am scris de umor negru, fără legătură cu ciorile lui Vladimir Tismăneanu. Cum vrei ca o instituție care se ocupă de discriminare să fie obiectivă când numești un maghiar la conducerea ei? Este imposibil, pentru că minoritarii se vor simți mai mereu discriminați. Și-n povestea asta a apărut antipaticul de Alexandru Florian de la Institutul Elie Wiesel, care a fost înființat să studieze Holocaustul în România, nu să-și dea cu părerea despre alte subiecte. Îl rog și pe acest individ să-mi facă plângere pentru că l-am făcut antipatic. Și să zică merci că mă opresc aici, că n-am timp să-l bag mult în seamă. S-a ocupat ziarul Cotidianul, care a scris că este fiul unui odios ideolog stalinist. Tot acolo găsiți declarații ale lui Tismăneanu legate de Florian, iar asta e legătura revoltei de acum a șefului instituției menționate.

În fine, asaltat de acești pudibonzi ai umorului, politologul Tismăneanu și-a șters postarea, apoi a spus că e plecat de mult din țară și că nu i-a deslușit implicațiile rasiste. Lui i s-a părut haioasă. Și nu doar lui. Detalii pe Hotnews.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";