Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Arafat: nu fug nicăieri. Nici Hayssam n-a fugit – Cronicarul

Arafat: nu fug nicăieri. Nici Hayssam n-a fugit

Relaxat ca o sticlă de suc acidulat după ce s-a jucat fotbal cu ea, Raed Arafat a declarat la Realitatea plus: ”S-a interpretat greșit ce am zis. Nu sunt împotriva controalelor. Nu mi-e teama de controale. Dacă cineva a făcut un act de corupție intentionat, să raspundă. Dar acum trebuie să fim toți uniți. Avem o fereastră de timp acum ca să nu ne prindă nepregătiți un eventual val doi la toamnă și nu trebuie să pierdem timpul. Controalele sunt bine venite, dar noi putem fi controlati si mai târziu că nu fugim nicăieri si trebuie să ne pregătim acum”. El se referea la anchetele declanșate de DNA privind achizițiile de materiale sanitare pe perioada epidemiei de coronavirus.

Pentru cei slabi la capitolul memorie, amintesc cazul Omar Hayssam, care era arestat preventiv, dar s-a balonat puțin la mititica, așa că a cerut voie să se plimbe pe la medici. Și a tot făcut mișcare sportivă vreo opt ani, cât s-a ascuns de justiție. Abia în 2016 a fost condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare, după ce și-a luat tălpășița în 2005. Sigur, nu este aceeași situație. Deocamdată. Mai vedem când se vor termina dosarele de la DNA, mai ales că șeful instituției a declarat că avem de-a face cu persoane importante în cele 33 de anchete deschise recent.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";