Aventura unei paciente la clinici stomatologice

Covid-19 lovește puternic în buzunarul românilor și când vine vorba de consultații stomatologice. Un doctor spunea că prețurile ar putea fi majorate între 300 și 1000 de lei. De ce? Pentru a scoate bani pentru testere să vadă dacă pacientul are coronavirus și echipamente de protecție. Și Alina Gabriela Boicu s-a confruntat direct cu ideea cabinetelor de a se proteja financiar, în primul rând. Tânăra a scris pe Facebook cum a aflat despre noile reguli:

Vi s-a întâmplat să aveți nevoie de intervenții stomatologice (programate dupa 15 mai) și să vi se impuna să plătiți teste pentru depistarea COVID, pe care clinica le prezintă ca fiind obligatorii dacă vreți să beneficiați de serviciile lor? Exista vreo ordonanță/lege care permite asta?

Alina se referea la clinica Dental Hospital Plus, care a avertizat pe pagină despre protocol. fără a preciza prețul, un cost impus pacienților. Am încercat să aflu mai multe, dar mi-a răspuns portarul la ora 16.02, programul fiind ca la stat. Între timp, pacienta a sunat la alte trei clinici. Doar cabinet Dental Premiere a cerut 50 de lei suplimentar pentru echipament de protecție.  Așadar, astea sunt pe scurt aventurile unei paciente care a încercat să-și facă o programare. Sunați și întrebați înainte de a pleca pentru a avea suficienți bani pe card sau să vă căutați altă clinică, dacă nu vă convin condițiile.

PS În galeria foto câte ceva despre clinica avidă de teste.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: