Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Bătrân reținut brutal pentru că a refuzat să i se ia temperatura (video) – Cronicarul

Bătrân reținut brutal pentru că a refuzat să i se ia temperatura (video)

Din două mașini peste șase polițiști au sărit pe un bătran și l-au încătușat pentru că a refuzat să i se ia temperatura la intrarea în Kaufland din zona Ferentari, potrivit primelor informații. Filmul despre brutalitatea nejustificată e grăitor. Poliția i-a sancționat pe cei implicați, iar Kauflad a precizat că evenimentul a avut loc pe 19 mai și că i se pare că ar fi fost regizat de cei care au refuzat termoscanarea.
Mai jos aveți și filmul integral cu experimentul privind reacția autorităților și a angajaților Kaufland, cand persoanele refuză să li se ia temperatura. La final și declarația Sindicatului Europol.


Ce spune sindicatul Europol
Lăsați polițiștii deoparte din polemica conspirațiilor cu reptilienii, rețelele 5G sau planurile forțelor oculte de a decima populația globului!

Polițiștii nu au intervenit pentru că persoanele din clip au refuzat să le fie luată temperatura sau să poarte măști de protecție în interiorul magazinului.

Polițiștii au intervenit în urma unui apel 112 prin care se reclama că mai multe persoane provocau scandal în fața unui centru comercial. Folosirea forței și a mijloacelor din dotare s-a impus după ce toate celelalte mijloace de comunicare au fost epuizate.

Lucrurile trebuie să fie destul de simple în relația cu polițiștii. Dacă nu refuzi sa te legitimezi, dacă nu împiedici polițiștii să intervină, dacă nu îi ataci și nu te împotrivești conducerii la sediul poliției, nu se va folosi niciodată forța sau mijloacele din dotare împotriva ta.

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";