Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Dan Chișu lansează un film făcut pe telefon – Cronicarul

Dan Chișu lansează un film făcut pe telefon

Mâine, de la 21.00, Dan Chișu lansează un film realizat pe telefoane. Cele „9 povești de dragoste și ură în izolare” pot fi văzute pe Dakino production. E vorba de YouTube. Din câte am văzut într-un trailer, istoriile par mai mult de ură, dar de fapt este vorba despre cât de greu îi este unui regizor să facă un film. În poveste sunt implicați 17 actori și limbajul este unul foarte sincer, mi-a mărturisit Dan Chișu, care mi-a acordat un scurt interviu. Momentan, să-i acordăm o șansă, chiar dacă deja criticii au apărut.

Nu înainte însă de a preciza că ultimul film făcut cu un telefon și lansat este semnat de celebrul cineast Claude Lelouch (81 de ani). La vertu des impondérables a avut premiera la începutul acestui an.  Găsiți în Suplimentul de cultură un interviu savuros. Apoi, povești din pandemie avem și în noul serial Discutabil,  care este difuzat doar pe youtube și are ca tema pandemia.

Un comentariu la „Dan Chișu lansează un film făcut pe telefon”

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";