Dictatorul trăiește, amenzi de 120 mil €, OMS dată în judecată…

Revista presei pe scurt, dar altfel.

Libertatea: Dictatorul din Coreea de Nord și-a făcut apariția după trei săptămâni. Mai gras și mai vesel. Din start, KimJung-un s-a înfipt într-o foarfecă pentru a inaugura un centru de îngrășăminte chimice.

Scena9 are un lung material despre cum adolescentele sunt păcălite să trimită imagini nud, apoi destinatarii le publică pe tot felul de conturi de pe Instagram. Și nu doar ele au picat în capcana asta, ci și tinere mai mari. Băieții ăia ar merita castrați.

Lumea Justiției a publicat un document al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, prin care doctorilor li se ordonă să declare morți din cauza Covid-19 orice persoană infectată, chiar dacă decesul a survenit din alte probleme de sănătate. Pe scurt, cifrele sunt umflate, potrivit site-ului.

Spovedania lui Rizea. Nu e un ziar, ci o carte a fugarului de justiție, respectiv Cristian Rizea. Volumul online arunca nenumărate acuzații față de multe persoane publice. N-am citit-o pe toată, dar sper să aibă dovezi, că până acum pare postarea unui bărbat ținut prea mult în carantină.

GPS: Jurnalist prins în flagrant mai rău ca Marica. De acasă, el transmitea live un vlog când în fundal și-a făcut apariția o colegă ziaristă. Nud. Dacă aveți lupă, puteți da click.

Adevărul: Printr-o nouă lege, limba maghiară se apropie să devină oficială în Ardeal, în zonele unde populația minoritară are 20% din întreg. Așadar, n-a reușit proiectul de autonomie, dar de acum maghiarii nu vor mai trebui să știe limba statului în care s-au născut. Toate autoritățile vor fi obligate să le vorbească în ungurește.

Hotnews: Franța vrea sa prelungească starea de urgență până pe 26 iulie (se discută proiectul), dar măsurile de relaxare sunt programate pentru 11 mai. Ministrul Sănătății le-a spus oamenilor să se obișnuiască cu traiul impus de virus. Tot pe acest site veți afla ce polițiști harnici are patria: au dat amenzi de 120 de milioane de euro.

OCHR e o organizație despre care am aflat în premieră, după ce s-a lăudat prin câteva locuri că a dat în judecată 50 de state.  Pe scurt, organizația vrea să-l bage la pușcărie pe șeful OMS, care ar fi manipulat cifrele privind situația covid-19, în combinație cu Bill Gates, care a pus softul la dispoziția fundației ce ne inspăimântă zilnic.

MAI De ziua tineretului, instituția a postat o imagine cu doi polițiști care au salvat o femeie sinucigașă din Sighișoara. Romanțioasa istorie nu prea a avut succes printre cititorii paginii de facebook, care au replicat că probabil persoana salvată a primit o amendă de 7000 de lei, exact ca acel cioban care-și păștea oile.

 

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: