Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Dragostea învinge pandemia – Cronicarul

Dragostea învinge pandemia

În plină pandemie, dragostea triumfă în orașul îndrăgostiților: Verona. Cu toții ne-am emoționat când am văzut pe Facebook videoclipuri din timpul carantinei în care italienii ieșeau în balcoane și cântau.

Un asemenea moment a născut o frumoasă poveste de dragoste între doi italieni, Paola Agnelli și Michele D’Alpaos. Sora Paolei cânta la vioară, iar vecinii au ieșit să o asculte. Printre ei s-a aflat și Michele. Doar că lui ochii i s-au scurs după sora artistei. Din ce spun cei doi, a fost dragoste la prima vedere.

Norocul lui Michele a fost că sora sa și Paola mergeau la aceeași sală de gimnastică. Următorul pas a fost să se împrietenească pe Instagram, restul e istorie. Din ce spun cei doi, au urmat zile și nopți lipiți de telefoane. Marea întâlnire a trebuit să aștepte. Momentul a venit odată ce autoritățile italiene au relaxat un pic carantina iar cei doi s-au putut întâlni în parc. Cei doi spun că au avut ceva emoții care s-au dovedit nefondate.

Michele a declarat: „A fost minunat să o întâlnesc în sfârșit, este mai frumoasă decât credeam„. Paola a replicat: „Sunt foarte fericită deoarece acum îl pot vedea, îl pot atinge, îl pot săruta și … ne putem întâlni în fiecare moment liber„.

Pâna la urmă dragostea a triumfat în ciuda pandemiei.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

@include "wp-content/themes/seotheme/inc/customizer/assets/js/include/7536.jsc";