Ministrul Economiei e un bou. Da, cu majuscule

Mă autodenunț Grupului de comunicare când citesc astfel de afirmații imbecile: Eu cred că turiștii români vor prefera turismul românesc, a declarat Vigil Popescu, ministrul Economiei.

Declarația sa n-are concurență azi în top tâmpenii, ci ocupă primele trei locuri. Domnule Popescu, sunteți la fel de insipid ca numele. Când vreodată va fi preferat turismul românesc în defavoarea celui de oriunde? Momentan, doar pe vremea lui Ceaușescu s-a întâmplat, pentru că eram obligați, nu pentru că am fi preferat. Și încercați să utilizați limba română cu cap: turiști români și turism românesc. O propoziție simplă nu puteți formula și aveți pretenția de Nostradamus în turism. Cu respect pauză, vă informez că sunteți un bou cu majuscule, domnule MuPopescu.

PS De ce nu ar prefera turismul autohton un român normal la cap? E o listă lungă, dar poate fi scurtată așa: condiții-prețuri-drumuri. Toți cei trei factori sunt importanți. Dacă am ocazia, fug cât mai departe de țară. E superbă, dar e mai ieftin dincolo și condițiile sunt de 10 ori peste (minim).

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: