Norocosul de Bill Gates are brevetul 060606 de supraveghere și recompensare a populației

Compania americană fondată de Bill Gates și unde este acționar important, Microsoft a obținut patentul numărul WO2020060606 pentru un sistem de recompensare a oamenilor cu o sumă în monedă digitală dacă îndeplinesc anumite obiective.  Ce este mai exact? Microsoft propune folosirea unui dispozitiv care poate fi atașat corpului, de exemplu o brățară, dar poate fi și o aplicație care rulează pe telefonul personal. Fiecare participant va avea de atins anumite obiective prestabilite, dacă le îndeplinesc, vor fi recompensați cu monede digitale.

„Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.”

Adică:

„Activitatea corpului uman asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator poate fi folosită într-un proces de extracție a monedelor digitale. Un server poate furniza o sarcină unui dispozitiv al unui utilizator care este cuplat cu serverul. Un senzor conectat cu sau cuprins în dispozitivul utilizatorului poate simți activitatea corpului acestuia. Datele privind activitatea corporală pot fi generate pe baza activității corpului. Senzorul cuplat la dispozitivul utilizatorului poate verifica dacă datele privind activitatea corpului îndeplinesc una sau mai multe condiții stabilite de sistemul de generare a monedelor digitale și să acorde o suma în moneda digitală utilizatorului ale cărui date de activitate corporală sunt verificate.”

Pe mine mă frapează numărul patentului, 060606, anul obținerii, 2020, și scopul acestuia. Dacă aș fi adeptul teoriei conspirației mi-ar da de gândit și inițialele, WO, care pot fi interpretate ca World Order.

Și asta îmi amintește de cateva versete din Biblie:

Apocalipsa 13

16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: