Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Oferta lui Bill Gates: lasă-mă să-ți violez contul de twitter! – Cronicarul

Oferta lui Bill Gates: lasă-mă să-ți violez contul de twitter!

Bill Gates devine tot mai antipatic cu așa-zisa bunăvoință de a salva lumea. E greu însă să te ferești de el. Spre exemplu, acum văd că a investit masiv în publicitatea pe Facebook pentru a-și face cunoscut un site, care se numește Gatesnotes.com. Aproape 1500 de emoticoane furioase s-au strecurat printre cele 26.000 de like-uri și inimioare. Am încercat să văd despre ce este vorba și-am apăsat înscrie-te. Acolo aveam mai multe variante printre care și twitter. Zic: bun. Apăs și aflu că aplicația multimilardarului vrea de fapt acces la contul meu și să facă absolut ce vrea, de parcă ar fi stăpân pe plantația mea. Stop joc. Ai altă ofertă, Bill? Că nu, nu las pe nimeni de bună voie să-mi violeze un bun, chiar și virtual. Așadar, ce vrea de fapt, dacă tot poți intra pe site gratuit? El încearcă inițial să te lase să instalezi o aplicație.

Aceasta aplicație va putea:

1. Să vadă tweet-urile tale, inclusiv cele protejate, listele și colecțiile tale.

2. Să vădă profilul tau de Twitter și setările contului.

3. Să vadă ce conturi urmărești, le-ai ascuns sau le-ai blocat.

4. Să urmărească și se dezaboneze de la conturi în numele tău.

5. Să actualizeze profilul și setările contului tău.

6. Să posteze și să șteargă twitter în numele tău, să reacționeze în numele tău la alte twitturi (iți place, nu-ți place, să răspundă la tweet sau să distribuie twitturi)

7. Sa creeze, să administreze și să steargă liste și colectii în numele tău.

8. Să ascundă, blocheze și să raporteze conturi în numele tău.

9. Să vadă adresa ta de email.

Lasă un comentariu