Scandal media: Cartianu și investitorii Nașul tv vs Radu Moraru

VIDEO. Radu Moraru ar fi încercat să păcălească cu 100.000 de dolari un investitor româno-american, dar a fost salvat la timp de Grigore Cartianu. Într-o emisiune live cu patru invitați pe Lumea liberă, Nașul este acuzat de o mulțime de golănii financiare de oamenii care au investit în proiectul lui. În studio au fost Laurențiu Ciocăzanu, Grigore Cartianu, ziaristul de orgine română Marian Petruță și afaceristul Marius Mureșan.

Bomba aruncată de româno-canadianul Nick Carabas, care a povestit cum l-a înşelat Radu Moraru, a avut un efect de domino. Alţi oameni din Diaspora nord-americană încep acum să dezvăluie cum a încercat patronul televiziunii „Naşul TV” să-i escrocheze după aceeaşi metodă: bani daţi împrumut, pe care să nu-i mai returneze, dar să dea în schimbul lor un „certificat de acţionar” al televiziunii Naşul TV, o hârtie fără nicio valoare şi nedorită de nimeni.

Pe de altă parte, Radu Moraru a făcut o emisiune din Canada în care amenință că va pune avocații pe Grigore Cartianu și restul, acuzând că fostul său coleg de la Nașul tv este securist, are 800.000 de euro în conturi și o groază de terenuri în Gorj. Aveți ambele emisiuni în continuare, dacă vă pasionează scandalul media, în care unii din topul gazetarilor cunoscuți sunt într-un război pe față.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: