Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Un bug se joacă cu nervii utilizatorilor Facebook – Cronicarul

Un bug se joacă cu nervii utilizatorilor Facebook

Mai mulți utilizatori Facebook din România au reclamat că rețeaua de socializare are probleme de trei zile, iar notificările vin în buclă. Mai exact, primul emoticon dat se repetă la câteva secunde pentru fiecare postare în parte. Mai mult, unele persoane se trezesc că sunt sunate pe messenger, chiar dacă titularul contului nu o face. Așa a pățit scriitoarea Corina Ozon. Alți utilizatori spun că nu mai pot tăgui persoanele din lista lor sau că le funcționează messengerul doar pe telefon. Specialiștii consultați susțin că ar fi vorba de un bug, dar în România nu există o echipă Facebook care să se ocupe de astfel de probleme. Un vechi expert social media mi-a explicat că țara noastră “nu prea figurează pe harta Facebook, de aceea se ocupă oarecum de noi echipa de la Dublin, dar mai mult avocați și oameni de vânzări. Cei care se ocupă de development buguri și content sunt în SUA. Oricum, Facebook e construit pe clustere și e posibil ca nu toți utilizatorii să observe astfel de probleme. O fi vreun covid românesc, pentru că altfel informația ar fi apărut în presa internațională în real time“.

Singura legătură Facebook cu România poate fi făcută printr-o firmă de relații publice, respectiv Conan PR. Joi dimineață, reprezentanta companiei, Sabina Gealatu mi-a comunicat că va reveni când va avea informații despre această problemă, care, la prima vedere, pare bug. Și a revenit c-un răspuns după 30 de ore: n-are răspuns încă.

Între timp, mai mulți prieteni din Italia, Spania și Grecia susțin că pățesc același lucru.

Lasă un comentariu