Abuzul cu panoul

Dacă ai o orientare sexuală care te pune în categoria minoritar, nu e nevoie să semnalizezi, pentru că majorității nu-i pasă. Iar majoritatea cu minte nici nu te deranjează. E problema ta daca ai barbă și vrei să te îmbraci în rochii cu spatele gol și să te cațeri pe tocuri cui. În orice ipostaza ai fi, lumea poate râde sau nu, dar va sfârși prin a te ignora. Nu-ți vei periclita jobul doar pentru că ești altfel. Sigur, vor fi excepții așa cum se întâmplă cu ofertele pentru locuri de muncă în care e precizată categoria de vârsta acceptabilă. Aici toți suntem discriminați.

Acum, că am lămurit situația, mă întorc la titlu. Evident că are legătură cu panourile care au apărut prin București în care o mamaie spune că e bisexuală și un tataie că e gay. Firește că nu ne interesează, chiar dacă autorii acelor vorbe nu-s cei din imaginile luate de pe internet. Problema e că acele panouri cuprind si o trimitere către un site. Nu l-am accesat și nici nu o voi face, pentru că nu mă interesează. Vor citi însă copiii și ei sunt curioși. Ce înseamnă cuvintele și ce conține site-ul. Așa, mintea lor neformată poate fi pervertită. Oricum am spune, riscă să fie afectați.

Ok, veți spune că e dreptul minorităților sexuale și că e trendul cu minunata și aberanta corectitudine politică. Legal poate fi dreptul lor, dar nu e și moral. Minoritarii vor intra în mintea unora care nu e formată, care doar absoarbe informația și experimentează. Astfel, veți fi în locul judecătorilor care au stabilit că fetele minore (de la 10 ani în sus) au avut discernământ când au făcut sex cu bărbați maturi. Degeaba părinții au spus că acele copile n-au fost capabile intelectual sau că au fost amenințate. Magistrații au decis împotriva legii. În acest caz chiar e vorba de lege. În situația panourilor e vorba de legea morală. E fix treaba fiecăruia ce face în dormitor și nu privește pe nimeni viața privată, dar lasă-i pe copii să crească și să privească informația prin mintea formată.

Nu-s vreun habotnic religios și nici unul care se opune educației sexuale, dar asta nu se face pe stradă. Dacă vouă vă place ideea, nu aveți decât să aplaudați și să vă dați cu fundul de pământ că am ceva cu minoritarii sexuali. N-am atât timp cât nu abuzează copiii. În acest caz, ei asta fac.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: