Warning: Undefined array key "action" in /home/cronicarul.ro/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/functions.php on line 2
Un nou site: Informația București – Cronicarul

Un nou site: Informația București

Dau doar comunicatul, abia după o vreme voi reveni cu o recenzie.

 

COMUNICAT DE PRESĂ informatiabucuresti.ro

 

O nouă platformă de știri, informatiabucuresti.ro este oficial de astăzi, 04.06.2020, la dispoziția tuturor celor care vor să cunoască.

Publicația online își propune ca într-o perspectivă globală să vină preponderent cu acoperire locală, în special în zona metropolitană București furnizând informații punctuale cu caracter obiectiv pe diferite segmente de news, economie, educație, social și sănătate, cultură, lifestyle & travel și sport, cât și exclusive reportaje și interviuri cu personalități din diverse domenii, în scopul de a informa populația, în orice context și oricând se consideră necesar.

Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoii de informare și orientare a populației cu integrarea informațiilor disparate din toate segmentele existente, prin înglobarea acestora în conținutul publicației informatiabucuresti.ro”, declară general managerul Diana Toma. „Web design-ul este dezvoltat curat, cu o interfață prietenoasă și acces rapid la informațiile din orice categorie de interes sau generale, indiferent că site-ul se navighează de pe desktop sau mobile. Bineînțeles, rețelele sociale nu lipsesc din compoziție. Pentru a fi la curent, completează câmpul <<abonează-te>>, și nu doar pentru informație, dar și pentru a face parte din mișcarea Informația București, care se vrea a fi aproape, în special, de locuitorii Capitalei”, declară creative managerul Samuel Bumbu.

Împreună cu o echipă de jurnaliști cu experiență, coordonată de redactorul șef Dan Popescu și redactorul șef adjunct Gabriela Micle, alături de echipa managerială, publicația online informatiabucuresti.ro, dorește să ducă actualitatea informației către un trend ascendent.

Lasă un comentariu