Cadoul de ziua mea

Melania Medeleanu m-a tras de mânecă și m-a întrebat: hei, vrei să faci un bine de ziua ta? Sigur, am răspuns. Binele a însemnat să-mi donez ziua de naștere pentru proiectul Microduș, unul care a clăbucit peste 500 de copii. Poate nu înțelegeți, la fel ca mine în prima instanță, că se întâmpla pe 30 iulie. Și o mână de prieteni au donat mai mult decât am cerut. Acum mi-a sosit mulțumirea sufletească! Un email care m-a făcut fericit. Proiectul și-a atins scopul. Pe moment. Sper să facă alți pași uriași.

Draga Tibi,

Intr-o zi, am avut o dubita. I-am zis “Fiara”. Apoi, chestia aia nascuta sa care in burta ei tot felul de lucruri s-a transformat in chestia aia grozava care vine de la Bucuresti cu valurile alea bune de apa si clabuc. Luni bune a durat transformarea. N-a fost magie, a fost efort mult, combinat cu multa bucurie de a oferi. De fapt, și asta e tot un fel de magie!

IMPREUNA, in August, am pus pe roate Caravana MicroDUS, am clabucit mai bine de 500 de copii din 13 sate din Moldova. Luna asta ne-ai ajutat sa oferim educatie, apa calda si muuulti clabuci de sanatate.  

Multumiri mii, OM de BINE! Nu-i grozav sa fi spalat impreuna 1000 de manute de copii? Nu-i grozav ca, de multe ori, sa fi oferit primul dus adevarat unui copil?

In attach vei gasi un semn mic, mic al recunostintei si admiratiei noastre, precum si modul nostru de a-ti arata cum ai contribuit la cauza asta minunata, cum ziua ta a facut o diferenta de pus la inima!

Multumiri, imbratisari si multe valuri de BINE!”.

PS Dacă doriți și puteți să vă implicați în cauze umanitare, site-ul Zi de bine are și alte proiecte.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: